42RAW Chocolate Chip Muffins

Moodings – online interior

P1240495 P1240497 P1240502Hello ladies! Hermed et lille tip, til alle jer der sidder indenfor og hygger i det fine snevejr – hvis altså det er kommet til Jeres del af landet? Her hjemme sner det, og det er jo altså meget hyggeligt synes jeg! Forleden dag modtog jeg min pakke fra Moodings, hvor denne fine skål fra House Doctor blandt andet var i.

Jeg er vild med ‘marble’ looket, og den er perfekt til opbevaring af enten smykker eller hårellastikker, som jeg lige nu bruger skålen til. Skålen har et antikt look, hvilket jeg meget godt kan lidt – det passer perfekt ind til alt mit andet interiør. Moodings er forresten en rigtig fin online shop, som forhandler mange lækre brands – som blandt andet House Doctor og No Mess Copenhagen. I kan finde den fine skål online lige her – den er lige nu sat ned til 135 kr. så hvis I kan lide den, skal I slå til nu <3 Vi skrives senere!
Untitled-1

3 kommentarer

 • Heidi

  Hej søde Caroline <3
  Har et spørgsmål omkring dine toppe fra hangovers universe.. Hvilken størrelse er dine og sælger du nogen af dem? <3 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Heidi <3

   Jeg har str. x-small og sælger desværre ingen af dem lige pt. De er SÅ fine <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tak for svar <3 må se om buch har flere tilbage i morgen <3
  Rigtig god weekend :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

42RAW Chocolate Chip Muffins