20% OFF EVERYTHING AT NELLY.COM

MONDAY SHOPPING ∙SAVE 20%

PicMonkey CollageGodmorgen piger! Jeg synes selv, jeg på det seneste har gjort mig nogle vildt gode køb. Mens jeg har siddet online og fundet lækre items til jer og mig selv, faldt jeg forleden over denne SÅ flotte tunika fra ASOS. Jeg er vild med udsnittet og den bare ryg. Modellen bærer den smukke tunika med skindleggins, hvilket ser SÅ lækkert ud, ligesom coated jeans vil være flot til den.

Jeg har nogle lækre outfitbilleder klar til jer senere, så I må endelig følge med senere. Jeg har nemlig erhvervet mig de lækreste støvler og jakker, som I skal glæde jer til at se. Den smukke tunika kan I finde online her, og husk at brug koden CYBER, der giver 20% på ALT – shopping monday! Nu vil jeg smutte i skole, ha’ en dejlig dag <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

20% OFF EVERYTHING AT NELLY.COM