THAT SUMMER FEELING

MONDAY 20.01.17

picmonkey-image
Hej piger! Idag er det min vidunderlige mors fødselsdag, så jeg har brugt det meste af dagen, på at fejre hende <3 Ih hvor er det dog dejligt, med en masse tid sammen med familien – det kan man aldrig få nok af <3 Jeg har taget lidt billeder fra dagen, som jeg tænker jeg deler med jer på bloggen senere. Nu vil jeg tage en slapper på sofaen, inden Christoffer kommer her hjem og vi skal spise noget god mad, allesammen. Jeg havde lige lidt billeder, af denne SÅ fine top fra Sofie Schnoor, jeg endnu ikke har fået vist jer. Den er bare så meget mig! Et helt sikkert køb, som jeg ved jeg bliver glad for <3 Synes I ikke den er yndig? I kan finde den hos Miinto lige her, til 499 kr.

Vi skrives ved senere ladies, følg med på min Snapchat indtil da, mit navn er Caromarburger <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THAT SUMMER FEELING