NO REASON

MONDAY 18th OF JUNE


Hej piger. Så er det idag, at jeg skal op til min skriftlige eksamen. Jeg er så spændt, men glæder mig faktisk alligevel lidt til at se hvad den omfatter og selvfølgelig også, til at få den overstået. Jeg brugte dagen igår, på at få læst det sidste op. Derfor måtte jeg lige lukke lidt af fra bloggen, ligesom jeg har været nødt til den seneste uge. Jeg synes det kan være så svært, at balancerer studie, bloggen og arbejdet med NINÈ indimellem, da jeg rigtig gerne vil nå det hele, men er nødt til at prioritere dem i rangorden til tider.

Den seneste tid, har studiet fyldt en del mere, end jeg har været vandt til. Det har været virkelig lærerige, da jeg havde et spændende praktikforløb, som jeg iøvrigt fortæller jer mere om imorgen, men de sidste 8 uger, har også været intense, hvor jeg har prøvet at finde en balance – selvom den har været en smule svær at finde. Jeg er så taknemmelig over mit arbejde og at jeg kan leve, af at lave det jeg elsker og brænder for. Det sværeste er dog det, at jeg nok egentlig aldrig føler at jeg har helt fri – der er altid lige nogle ufærdige projekter, jeg kunne gå i krig med, en mail der skal besvares, et indlæg jeg mangler at skrive eller ift NINÈ, nogle projekter, jeg kunne sætte gang i. Så det er bare virkelig vigtigt, at finde balancen i helheden og nyde den.

Nu er sommerferien dog lige om hjørnet og på torsdag, kan jeg endelig læne mig lidt tilbage og holde sommerferie. Der kommer til at ske spændende ting med NINÈ denne sommer og så glæder jeg mig altså bare helt vildt, til at få delt alt det med jer, som jeg har gået og arbejdet på og planlagt. I må have en rigtig dejlig dag. <3

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NO REASON