VIND JIMMY CHOO BLOSSOM

Moments from my stay at #thelodgeresort

PicMonkey Collage
clicktoshop kopi
Skærmbillede 2015-01-24 kl. 20.51.41Skærmbillede 2015-02-13 kl. 15.29.02Skærmbillede 2015-01-24 kl. 20.53.29Skærmbillede 2015-02-13 kl. 15.23.54
Goodmorning <3 Har slet ikke fået vist jer alle billederne fra mit ophold på The Lodge Resort, her har i lidt outfitbilleder derfra – hvor I kan skimme de hyggelige og faktisk noget så svenske omgivelser, som min søster og jeg befandt os i. Det er lidt surrealistisk, at man 1 time i bil fra indre København, kan stå i en ‘lille landsby’ der er noget for sig og som emmer af svensk idyl og natur.

Min fine bluse har jeg sådan glædet mig til at vise jer, den er fra AmericanDreams og er SÅ fin. Den er ikke så tydelig på disse billeder, men imorgen eller senere idag, vil der komme nogle close-ups. Jeg vil poste mange flere billeder af resortet og spaen inden længe, så I må endelig følge med på bloggen idag. Nu vil jeg hoppe i tøjet, inden jeg skal hygge med min smukke veninde Maria, bliver dejligt at se hende igen – hvad skal I foretage jer i weekende? <3 Vi skrives!
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VIND JIMMY CHOO BLOSSOM