IN action

mk – maybritt krewald

DSC_0801Godaften lovelies <3 Tænkte det var på tide med et indlæg, i en lidt anden kategori end mine seneste – da jeg har vist Jer meget tøj og sådan, så hermed et indlæg med mere fokus på vores sundhed og hud. Mange af os har hørt om Maybritt Krewald og hendes olier, og nu har jeg kastet mig ud i dem, da min dygtige kosmetolog anbefalde mig at prøve dem. Maybritt Krewald har et motto som lyder således; ‘beauty begins inside’ hvilket jeg virkelig kan forholde mig til, og synes giver rigtig god mening. Jeg er selv en person, som ikke spiser hvad som helst, jeg er på ingen måde fanatisk men ønsker blot at nære min krop med det bedste, lækreste og mest smagsfulde mad. Det er SÅ vigtigt at man lader sig selv spise som man vil engang i mellem, men efterhånden som jeg forsøger at spise så sundt som muligt i hverdagene, mister man lysten, fordi man har så meget energi, aldrig går sukkerkold og har frit udvalg af en masse lækre råvarer til hverdag – så det kommer helt af sig selv. Der er så mange eksempler på usund mad, som faktisk smager langt bedere i en sund version, hvilket jeg synes er fantastisk. Dog er der ting som ikke kan erstattes, jeg har for eksempel indimellem lyst til en kanelsnurre og bolle med smør og pålægschokolade, og når jeg har lyst til spiser jeg det – men det er ikke hverdag.

Det er også vigtigt at varierer sin mad, så man får alle de livsnødvendige vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. Tænker ikke at jeg vil gå så meget mere i dybden med madvaner osv. lige nu, da det egentlig ikke var det indlægget skulle handle om – men det er alligevel relevant ift. disse olier. Jeg har købt MK organic pure oil, som indeholder en eksklusiv blanding af olier, som er udviklet til kvinder. Denne olie består af økologiske frøekstrakter, sortkommen, hør, hybenkerne, sesam og natlys. Sortkommen indeholder essentielle fedtsyrer og bitterstoffer, som er afgørende for en god fordøjelse og har en beroligende og harmoniserende effekt på huden – hybenkerneolie bidrager med sin vitale antioxidantsammensætning og sine essentielle fedtsyrer til hudregeneration. Som I nok kan høre er denne olie virkelig god mod huden, og sørger for at beskytte og forebygge. Da jeg tager 2 spsk. olie hver morgen, som en shot, har jeg også købt MK organic pure aronia juice. Denne juice er til at blande op med olien, hvis ikke man er frisk på et olieshot fra morgenstund. Juicen er ren, økologisk koncentreret Aroniajuice som er tilsat økologisk æblejuice. Ved blandingen af Ariona og de økologiske æbler, dannes et antioxidantskompelks, som har vist sig at være rigtig god for vores sundhed. Arioniabærret toppet forresten listen over superfrugter. Intet andet bær eller anden frugt har et så højt indhold af antioxidanter, som aroniabærret – I like alot! Jeg er netop startet for 2 dage siden, så ser frem til at kunne se resultater – jeg vil selvfølgelig gerne opdaterer jeg løbende, forresten skal man drikke 1 spks. pr. 25 kg af olien – vejer du 50 kg, skal du altså have 2 spsk. Skriv endelig hvis I har spørgsmål, ang. hvor olien kan købes, er den til at få i de fleste Matas og helsekostbutikker. <3
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

 

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

IN action