AND SO

MIXED WANTIES

picmonkey-coll4age
Silky dress HEREpicmonkey-collage2
Pants HERE / Bodysuit HERE / Knit HERE
picmonkey-collage
Trackpants HERE / Knit HERE / White bathsuit HERE


Godmorgen piger <3 Jeg har sovet længe og nyder virkelig weekenden! Det er så dejligt, at have lidt fri, her i min læseferie og selvom der skal læses og repeteres en del, så får man slappet af og nydt frirummet til det. Mine forældre er lige rejst til Abu Dhabi og nu har jeg gået lidt med tankerne om, at tage forbi dem dernede. Ville elske at nyde nogle dage i solen med dem – men det kommer lige an på en masse forskelligt og planlægning, da det jo alligevel en en god tur dertil.

Jeg tænkte at I lige skulle se, mine seneste ASOS fund, da jeg tit gemmer nogle fine styles i ‘saved items’, hvilket iøvrigt er en af mine yndlings funktioner. Nu var der kommet en del flere, så tænkte jeg lige ville samle dem til jer. Den fine kjole, er jeg så vild med – synes den er meget anderledes, end hvad jeg ellers ville gå efter og har et flotteste snit. Vi skrives ved senere!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AND SO