UNIQUE WITH SAMSARA

MISS-GUIDED MUSTHAVES

PicMonkey Collage
Godaften piger! Jeg er endnu engang i shoppehumør og er blevet så hooked på MissGuided’s hjemmeside, hvor jeg har fundet de lækreste sager – som ligner en million, men er til at betale! Den lækre camel trench-coat er tidsløs og passer det alt, samtidig med at den fuldfører et classy look. De fine pencil-pants, er lige mig – jeg elsker bukser som disse, da de kan styles op og ned – et par stilletter og de er gode til byen, samtidig med at nogle biker-boots komplimenterer dem og giver det et hverdagslook.

Blazer-kjolen er et in-item pt! Og det forstår man jo godt, jeg ville i hvertfald elske at iføre mig den :-) The strappy-heels taler HELT for sig selv – se dem lige engang?! Så lækre!! Jeg ville ønske jeg kunne klikke begge to hjem med det samme, da jeg er helt igennem forelsket i dem. Måske I kan hjælpe mig med at vælge en farve, alene den beslutning er svær synes jeg!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UNIQUE WITH SAMSARA