DON'T MATTER

MINT-BREAKIE

dsc_1092picmonkey-image

Hej piger! Jeg tænkte at det var tid til at få lidt flere opskrifter på bloggen igen – hvad tænker i? Det er faktisk lidt sjovt, at jeg efter at være flyttet hjemmefra, føler jeg laver OG engagerer mig mindre i madlavning og at eksperimentere i køkkenet, end jeg gjorde før jeg flyttede. Hmm… Det er en ret dårlig udvikling, særligt fordi det jo bør være der, man for alvor går i krig med maden, men det har altså ikke være tilfældet.

Jeg tror også, at det påvirker mig lidt, at mine dage er så uforudsigelige og at ingen dage er ens. Det er tit svært for mig, at planlægge frem i tiden, og jeg har sjælendt fuldstændig styr på, hvad der skal ske, før på dagen. Jeg har tit prøvet at være true wifey og handlet ind, samt planlagt ugens måltider, men når jeg så ender med at være inviteret på åbningsdage af nye caféer, spiser frokost i byen med pigerne eller ender med at tage ud om aftenen, så har jeg SÅ tit smidt sådan rigtige store mængder mad ud og det er bare så dumt.

Jeg prøver at blive bedre til det og håber det vil gå fremad, men én ting jeg aldrig går ned på, må så være morgenmaden. Jeg spiser oftest morgenmad hjemme og jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af det, nu hvor jeg ofte har mest tid om morgenen. Jeg elsker at spise acaibowler, chiagrød, havregrød, omelet og i weekenderne, hjemmebagte boller – altså, så variere min morgenmad hver dag!

Måske jeg skulle starte ud med, at lave et morgenmads-indlæg, med inspiration til nemme, hurtige og sunde morgenmadsretter? Om ikke andet, ville jeg idag dele den lækreste smoothie, som jeg tit drikker om morgenen eller som snack i løbet af dagen.

Den indeholder:
1 banan (gerne frossen)
1 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld frisk eller frossen spinat
Vaniljepulver efter behov
Mandelmælk
Evt 2-3 dadler, hvis man ønsker den mere mættende og sødere

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DON'T MATTER