HELLO SUMMERVIBE

MIND OUT

picmonkey-image-19-32-32
God aften piger! Jeg har for første gang, meget længe, brugt en hel dag hjemme- endda på sofaen det meste af tiden. Jeg har sikkert nævnt det for jer før, men hvis I skulle være udvidende omkring det, så er jeg ekstremt dårlig til at slappe 100% af og lave ‘ingenting‘. Det sker virkelig sjælendt og jeg elsker at have noget at se til, eller rettere sagt RIGTIG meget at se til. Jeg tror særligt, at mine tanker og omgivelser kan påvirke dette behov hos mig og dét at booke dagene helt op med aftaler, gøremål og arbejde, kan indimellem også være lidt en ’tilflugt’ fra alenetiden, som jo egentlig bør prioriteres lidt højere.

Jeg tror det er sundt for os alle, indimellem at være i vores eget selskab. Jeg har altid prioriteret min alenetid rigtig højt igennem mine teenageår, og måtte tit melde aftaler fra eller droppe en fest, arrangement eller andet, hvis jeg ikke følte, jeg havde fået den ro i min hverdag, som jeg følte behov for. Særligt i min gymnasietid, hvor man konstant var omringet af mennesker, heriblandt også mine tætteste venner og veninder, kunne denne trang godt stille sig i weekenderne.

Det er lidt et tabu, dét at ville være alene til tider. Selv har jeg aldrig rigtig sagt ligeud, til veninder eller venner, at jeg simpelhen har brug for at være alene – gør I det til tider? Der ville jeg føle mig lidt utaknemmelig over Deres selskab og lyst til at se mig, men i det store hele, har det jo intet med det at gøre. Nogle gange, tror jeg bare det er så vigtigt at trække stikket, lytte efter sin krop og gøre hvad der føles bedst. Det er i hvertfald noget, jeg gerne vil blive bedre til selv. Hvad gør I jer af tanker ift dette emne?

Relateret til ovenstående, kommer det lidt af, at jeg den seneste tid har været helt modsat. Jeg har presset mig selv lidt ud over mine normale ‘grænser’ og vaner, og det har virkelig været lærerigt. Jeg har skruet lidt ned for mine arbejdsmæssige forventninger og krav til mig selv og op for det sociale. Det har inkluderet en masse nye bekendtskaber, SÅ mange hyggelige veninde-stunder og ikke mindst, en masse tid med min fantastiske familie. Jeg synes selv, jeg indimellem kan føle mig alene, eftersom mit arbejde ikke omfatter direkte kollegaer eller faste arbejdstider- og et arbejdsmiljø er jo også meget givende på sin måde. Derfor har den seneste tid, virkelig været en øjenåbner for mig. Særligt når jeg kommer fra gymnasiemiljøet, hvor mandag til fredag er dage med mange sociale arrangementer og ikke mindst skole i det hele taget.

Jeg tror vi alle, til tider kan gå hen og ‘glemme’ hvor mange fantastiske personligheder og mennesker man egentlig har omkring sig. Det er ikke altid, det bliver lige værdsat, fordi det jo er hvad vi er vandt til og derfor ikke særligt bemærkelsesværdigt i hverdagen. Men når man så endelig stopper op og tænker over det, så er det jo noget af det vigtigste i verden at føle sig værdsat af sine nærmeste og gengælde den kærlighed. Det er noget jeg selv har været meget opmærksom på, den seneste tid – tænker lidt, at jeg vil gemme resten af aftenens tanker, til et andet personligt indlæg senere på ugen, som også har været lidt efterspurgt af jer.

Jeg vil vildt gerne høre, om I kan genkende nogle af de samme følelser jeg beskriver – rigtig god aften piger.

picture by Anders Aqqalu Andersen

1 kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HELLO SUMMERVIBE