DAMPEDE MUSLINGER

Mind of mine

picmonkey-collagepicmonkey-collag2e
Hej piger. I må virkelig undskylde stilheden her på min blog, jeg har tænkt på den hver dag og desværre føler jeg også altid sådan en tomhed, når jeg ikke har fået skrevet her – egentlig lidt skræmmede også, ikke? Det sidder bare så dybt i mig, men har bare måtte give mig selv, så meget ro jeg har kunne disse dage, da jeg har kørt med alt for høj fart og haft for mange bolde i luften.

Studiestart er altid hårdt, udmattende, men vigtigst af alt, spændende! Jeg er ret begejstret indtil videre og synes det er så dejligt, at tilegne mig ny viden. Udover det, arbejder jeg i døgndrift med NINÈ og så ligger bloggen jo altid i mit hovede, så ja – pyha, denne weekend er så tiltrængt og jeg glæder mig så meget <3 Ville blot lige opdaterer jer, med lidt fine billeder fra den seneste tid – sov dejligt, vi skrives ved imorgen – og det lover jeg altså, hihi.

2 kommentarer

 • Mille

  Hej Caroline <3
  Jeg er 20 år gammel og vil selv rigtig gerne læse til sygeplejerske næste år. Når du har set uddannelsen an, vil du så ikke lave et indlæg om det?
  På forhånd tak! <3
  Ps. Er det på Frederiksberg du studerer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Hej Mille <3

   Det forstår jeg så godt, det er også bare så spændende og givende, på en helt særlig måde. <3

   Jeg vil så gerne skriv et indlæg om studiet <3

   Jeg studerer på metropol <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DAMPEDE MUSLINGER