SOME THINGS TAKE TIME

MIND IT ALL

PC130031PC130032PC130033PC130039PC130042
Godmorgen piger! Er jeg den eneste der SLET ikke er i julestemning? Jeg var i en smule julehumør i slutningen af november, men jeg er ikke så meget som tæt på at være i julestemning i år – mærkeligt ikke? Vi må krydse fingre for det ændrer sig snart ;-) Hihi, der er jo ikke længe til! Min søster er på arbejde til sent, så jeg har hele dagen for mig selv – så tænker lidt at jeg giver den SRP en skalle, nu skal den opgave bare være færdig.

Igår var jeg et hurtigt smut forbi ILVA, hvor jeg faldt over det fine sølvspejl, er det ikke fint? Jeg havde længe gået og manglet et jeg kunne ligge makeup ved og dette passede perfekt! Det var sat ned til 349,- fra 499,- så det måtte jeg have med hjem, og nu står det bare så fint sammen det hele! Jeg vil hoppe i bad nu og få skrevet lidt på min opgave, vi skrives ved senere – I kan forresten finde spejlet online her.

13 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SOME THINGS TAKE TIME