COSY MONDAY

MIN NYE LEJLIGHED

skaermbillede-2017-11-21-kl-13-05-36
dsc_6952dsc_6964picmonkey-collage1picmonkey-collagepicmonkey-collage1 picmonkey-collage
skaermbillede-2017-11-21-kl-13-05-46
picmonkey-collage4dsc_6992dsc_6987picmonkey-collage3dsc_6974
Hej ladies. SÅ blev det endelig tid til, at I kunne se lidt mere af lejligheden, som jeg jo har været SÅ spændt på at vise jer. Det eneste, der egentlig skulle laves i den, var gulvene, som I kan se var en del mørkere til at begynde med. Jeg har derfor fået dem slebet og lakeret her henover weekenden og se nu hvor fint det er blevet! Jeg er så glad for resultatet, da det jo virkelig har ændret lejligheden og lysindfaldet synes jeg. Nu kan jeg bare slet ikke vente med, at kunne flytte ind inden længe – jeg kan stadig ikke forstå, at lejligheden er min helt egen, det gør mig så glad og jeg elsker den allerede!

Jeg tænkte, at I lige skulle have lidt før/efter billeder af den, fordi de næste I får at se, vil være hvor jeg har fået den indrettet en smule mere – så kan I følge lidt med i processen. Hvad synes I om den, ud fra billederne? Har sådan glædet mig til at høre jeres mening også <3 Vi skrives senere.

7 kommentarer

 • Karina

  Super flot lejlighed . Så lys og mega flotte gulve. Det er blevet meget mere lyst og venligt ind inden du fik malet og gulvene whau 👍. Hvor ligger din nye lejlighed ? Og er det en lejet el købe . Tillykke med den .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Tusind tak <3 Er så lykkelig over den allerede! Den ligger i Lyngby og det er en ejerlejlighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm

  Det har gjort en virkelig stor forskel👍Ærgerligt at stuen er lille,men en god begynder lejlighed til 1 person 👍 Tillykke med den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hvor meget kostede det at få ordnet gulvet? Og hvem eller hvor fik du det lavet igennem?

  Blevet så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

COSY MONDAY