Sneak Peak

Min nye baby, MacBook Air!

Hej søde læsere,
Gæt nu engang hvad mine forældre overraskede mig og min søster med idag? En ny MacBook! Ej, hvor er jeg bare glad, en lækker MacBook air, er lige sagen.
Jeg er vild med designet, alt ved den er bare super – jeg kan overhovedet ikke vente med at skulle bruge alt min tid på den!
Jeg har ikke været så god de sidste to dage til at svare jeg på alle mine indlæg, men det vrimler jo ind med søde kommentarer. Men jeg lover jeg at svare på alle jeres søde ord – så hvis du har spurgt eller skrevet noget, tjek det ud imorgen aften – der burde jeg have svaret på det hele.
Resten af aftenen idag skal jeg hygge med min nye baby, og senere står den på hygge med sødeste Viktoria, hvor vi skal i biografen.
Imorgen har jeg en masse gøremål på bloggen, som sagt skal jeg have svaret jeg allesammen, udover det skal jeg have startet min give-away op, også vil jeg gerne fylde bloggen med en masse inspirrende indlæg, lige fra oufitbillede til skønhedstips, så hold øje med bloggen imorgen søde piger! :-)
Tænker at jeg vil afsløre præmierne af min giveaway, og de er så gode efter min mening.
OBS. Mit iPhoto opdaterrer lige alle mine billeder, så kan først sætte billeder til indlægget ind når jeg er kommet hjem fra biografen. I må have en skøn aften!

GIVEAWAY PRÆMIER (billeder på vej)
  1. Er et lys med en sød sølv snor og diamant medaljon på.
  2. Er et underlag til pynteting, som lysestager, blomster o.s.v. Den er fra Tine K. så kvaliteten burde ikke fejle noget.
  3. Er en fyrfadsholder, den kan bruges til alt lige fra, makeup børster til blyanter, you name it. Jeg har den selv, og bruger den til mine makeup børster, der fungerer den så godt!
    PicMonkey Collage

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sneak Peak