Julie Abelstedt: every girl's dream

Min kundeaften i butik Notré, Frederiksberg

PA080002 PA080008 PA080012Godaften ladies! Tænkte at jeg lige ville dele lidt billeder fra min kundeaften, hos butik Notré på Frederiksberg, som forresten gik super godt og var virkelig vellykket og hyggelig! Det var første gang jeg lavede et event som dette, men jeg er vild med det personlige aspekt det bringer – også synes jeg det er så hyggeligt at møde nogle af Jer, som læser med <3 Notré var fyldt med lækre efterårs- og vintervarer, jeg kunne virkelig købe mig fattig i strikbluser og fine toppe – og det er noget Maja fra butikken virkelig er dygtig til at finde!

Jeg er blevet helt forelsket i den fineste overgangsjakke fra Rosemunde, som var i butikken – den var så smuk og rå, men mon ikke I snart ser mere til den her på bloggen? Hihi, sådan ender det som regel når jeg bliver forelsket i noget, ikke sandt? Udover Maja og jeg, så var der også en dygtig makeupartist fra Nanna’s Room, som lagde en let makeup – samt delte tips og tricks ud. Herudover var der også en rigtig dygtig negleteknikker fra Sunshine Nails, som solgte CND Vinylux neglelak og gav rabatter på hendes behandlinger.

I hvertfald vil jeg gerne sige tusind tak, til alle Jer som deltog – det var så hyggeligt <3 Husk forresten at I altid kan shoppe online hos Notré via Majas onlineshop hos Miinto, som I finder lige her.
Love-Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julie Abelstedt: every girl's dream