Tchibo

Min første kollektion, NINÈ Copenhagen

img_5743
Malina in CATCHY shirt and MARNI skirt from NINÈ

done

Hej piger. Jeg tænkte, at det var tid til, at dele lidt mere fra mit eventyr med NINÈ Copenhagen – som sammen med bloggen, er mit kreativ univers, som jeg elsker at hele mit hjerte. Nu har jeg lidt mere at tale om, både ift tiden jeg har beskæftiget mig med opstarten og nu er kommet så godt igang, men også om fremtiden og alle de tanker jeg gør mig. Dette har altid været én af mine største drømme og passioner, at skabe mit eget. Hvad det helt præcist har skulle være, har jeg aldrig kunne tyde mig helt ind på, indtil jeg i sommers talte med en klog kvinde, nemlig Krumme (håndlæser), som spurgte mig; “men Caroline, hvis du skal svare helt bundærligt, hvad går du så lige nu og drømmer om? du skal ikke tænke over spørgsmålet, blot svare det som falder dig ind.” 

Det spørgsmål, blev stillet, efter vi havde haft en lang samtale om nutid, fremtid og drømme. Jeg havde på daværende tidspunkt, en følelse af at sidde fast med en masse længsler og drømme, som jeg egentlig ikke helt kunne definere og samtidig heller ikke kunne se realitet i. Men tilbage til spørgsmålet, mit svar fløj ud, som var det noget jeg havde skrevet ned, det er et have mit eget tøjbrand og kunne designe styles efter min inspiration, stil og mit univers. Krummes svar til det var, selvfølgelig – og det er lige netop det du skal gøre.

Jeg vil rigtig gerne fortælle jer mere om Krumme, fordi jeg er sikker på, at flere at jer kunne have interesse i det. Men for at holde mit til emnet idag, nemlig NINÈ, så var det altså starten på mit eventyr. Før jeg fik set mig om, havde jeg igennem min fantastiske veninde C, fået kontakt til en konstruktør, som kunne hjælpe mig videre og den ene dag tog den anden og pludselig sad jeg, med nogle færdige produkter i hånden, som var 100% dét jeg havde haft i hovedet, da jeg sad i designprocessen.

Den dag idag, er det stadig så surrealistisk for mig og jeg skal indimellem nive mig selv i armen, for helt at forstå, at det faktisk er virkeligt. Jeg kan mærke hvor glad det gør mig, at have formået at skabe det jeg har skabt. Min blog, har uden tvivl, været med til at bane vejen hertil og er fortsat med til det. Dog tror jeg, at det vil gøre det lettere for mig, at adskille mine personlige indlæg og skrifter, med mit profesionelle design univers – jeg får simpelhen mulighed, for at udtrykke mig på to vidt forskellige måder, som alligevel taler lidt sammen.

NINÈ Copenhagens navn, var noget jeg efter få dage, pludselig kunne se, var det helt rigtige. Jeg mener faktisk min mor og søster, var dem som kom med første udkast og så fik jeg selv sat prikken over i’et. Jeg er igennem hele mit liv, blevet kaldt nine – det har været et kælenavn. Jeg har dog haft mange kælenavn, tag ej fejl! Min far har altid kaldt mig kælenavne med N, da jeg fra yngre fra det nono. Eftersom min søster hedder Emilie og altid er blevet kaldt mille, så tror jeg bare det har klinget bedre med mille og nine, og det er faktisk stadig hvad min nærmeste familie og veninder kalder mig, hvilket jo er lidt sjovt.

Derfor synes jeg, at NINÈ, var intet mindre end perfekt, eftersom jeg ikke ønskede at have mit eget navn med, da det er min blog og det univers vi har her – men samtidig ville jeg gerne have min identitet med i mit tøjbrand.

Åh, sikke et langt indlæg piger. Jeg ville dog gerne dele alle disse bagvedliggende tanker med jer og samtidig også gerne takke jer, for al jeres støtte. Det hele er gået over al forventning og jeg er ovenud lykkelig. Jeg har en ny kollektion i ærmet, som er igang med de sidste tilrettelser og jeg kan mildest talt ikke vente, med at vise jer mere. Indtil videre, kan I dog stadig nå at shoppe min første kollektion, men jeg er tæt på at være udsolgt, så I skal være hurtigt – find det hele online på ninecopenhagen.com. Sov dejligt, tak fordi i læste med.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tchibo