THE JACKET

MIINTO x SOAKED IN LUXURY

IMG_0325 IMG_0377 IMG_0404IMG_0431 PicMonkey Collage
Billeder af Anders Aqqalu Andersen

Godmorgen piger! Her er lidt back-stage billeder fra mit Miinto-shoot, som I kommer til at både se og høre mere om i starten af næste uge. Jeg var nemlig forbi Miinto forleden, hvor vi skulle skyde billeder, af deres nye SÅ smukke jakke, der er lavet og designet i samarbejde med Soaked in Luxery. Er den ikke bare flot? Jeg er så vild med den! Det er en limited edition jakke, som der er lavet meget få af, og som kun forhandles gennem Miinto. 

Det er én af Soaked’s klassiske, fine jakker, som Miinto har været inde og finpudse lidt, for at sætte deres præg – bl.a. de fine rose-gold lynlåse. Den er perfekt til det kommende efterår og vinter, for jeg kan love jer for at den er varm – hvilket jeg altså testede i +23 grader, hihi ;-) Om ikke andet, skal I skynde jer, hvis I skal have fat i jakken – I må også endelig følge med næste uge, hvor der kommer MANGE flere fine billeder, af den flotte sag.

AFFLIATE Miinto x Soaked in Luxery Jacket 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

THE JACKET