KURE BAZAAR NAILS

Midseason favorites from ZARA

picmonkey-image
Black bag HERE / Grey sweater HERE /Bag with silver chains HERE / Shiny coral sneakers HERE / Black dress HERE 


Goodmorning ladies! Jeg er taget hjem til mine forældre idag, da det er længe siden jeg sidst har set dem, og jeg savnede både dem og hundene. Jeg har endnu en fridag idag, så den skal bruges på at få indhentet de sidste mails og ellers bare så slappet af og sendt en masse pakker afsted. Jeg har nemlig lige opdateret min salgsprofil på min Instagram @fashionbycarolinecloset, så kig forbi der, hvis I vil se alt det jeg sælger ud. Nu ville jeg lige vise jer, nogle af ZARAs første midseason nyheder, som jeg synes er så cool! Da C og jeg var i Madrid, var der såå mange lækre ting i ZARA, men jeg havde ikke plads i min kuffert til det helt store og så tænkte jeg også, at jeg ovenpå mit kommende flyttekaos, nok burde spare bare en smule sammen.

Jeg synes dog den fine strikbluse, med de vide ærmer, er så fin! Den er set meget på en række bloggere og Instagrammere allerede, hihi, dog gør det den langt fra mindre fin ;-) Nu er den kommet i hvid og grå også, før fandtes den kun i brun – jeg er egentlig mest til den mørkegrå af slagsen. Den sorte taske, er bare et sikkert køb og så er den vildt fin synes jeg – ligesom glimmersneakersne er lige mig! Afsluttende fandt jeg en enkel sort kjole fra ZARA, der minder lidt om Ganni’s, dog til en lidt anden pris. Vi skrives ved senere piger <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KURE BAZAAR NAILS