I pretend it is you

MERRY CHRISTMAS TO YOU

DSC_0627 DSC_0631 DSC_0647 DSC_0667 DSC_0669GLÆDELIG JUL mine kære læsere <3 Så er det endelig blevet d. 24 og jeg håber I alle er i fuld gang med at nyde julen, med dem I elsker. Her hjemme står den på hygge og afslapning, duften af and og ellers bare julehygge på højt plan. Jeg har været ude og køre en en parkeringsplads med min søster, for at øve lidt, efter manøvrebane igår – er helt vild med det!

Har taget lidt billeder forleden, af små detaljer fra stuen og køkken-alrummet – bare til lidt inspiration og for at sprede lidt julehygge. De fine glas har jeg ønsket mig så længe og forleden dag, kom min mor hjem med dem – så mærklige, men hun var også fladet pladask for dem. I kan bl.a. finde dem online lige her. Før jeg smutter, skal I vide at jeg er evigt taknemmelig over alle jer der dagligt følger med – tusind, tusind tak! Det betyder så meget <3 Ønsker Jer en fantastisk juleaften!
Untitled-1

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I pretend it is you