AUTUMN AT NELLY

ME & THE MET

Reklame for Me & the Met
picmonkey-image
Shirt HERE / Glitter trousers HERE


God aften ladies. Jeg nyder en aften hjemme idag, hvor den bare står på sofahygge og afslapning. Jeg har fri imorgen og glæder mig sååå meget, det er virkelig lige hvad jeg trænger til og så elsker jeg bare, at have nogle hverdage fri – der er en eller anden særlig hygge over det synes jeg, har I det også sådan? Det er lidt noget andet end weekend, selvom det jo også er dejligt.

Idag var jeg iført mit nye yndlings look, der er fra webshoppen Me & The Met, som jeg har været så heldig, at indgå i et samarbejde med. Jeg bliver tit spurgt ind til, hvilke webshops jeg kan anbefale, derfor har jeg glædet mig sådan, til at fortælle jer mere om denne. Me & The Met har netop fået en masse nye mærker og forhandler bl.a. store internationale brands som Lala Berlin her eller Zadig ét Valtaire her. De forhandler også nogle rigtig fine danske mærker såsom Designers Remix her og Ganni her. Alle er nogle af mine favorit brands.

Selv er jeg iført den fineste skjorte, fra Designers Remix’ nyeste kollektion. Den har de fineste detaljer og er lavet af de lækreste materiale, som giver den denne sofistikeret og klassiske look. De fine glitter bukser, er nogle jeg længe har kigget på, som er fra Malene Birger. Et sidste lille fact om den fine webshop, er at Me & The Met gratis, tilbyder personlig levering i København, Hellerup og Charlottenlund OG gratis fragt og returnering i resten af landet. Så blev onlineshoppingen altså lige det sjovere, hihi <3 Hvad synes I om looket? KNUS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AUTUMN AT NELLY