Call On Me

MAYFAIR ENTERANCE

picmonkey-image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

picmonkey-collage
Shirt HERE / Jacket HERE / Scarf HERE / Skirt HERE / Bag HERE


Hej piger! Nu er vi hjemme efter en lang dag, fyldt med shopping – puuha, vi har gået 12 km og er HELT udmattet, haha – shopping er altså hårdt. Jeg har fået købt nogle fine ting, dog ikke så meget, da jeg netop har købt min længe ventede DRØMME-taske fra Gucci. Er den ikke bare smuk? ÅÅååh hvor har jeg dog bare været forelsket i den længe og hvor er jeg bare lykkelig for den. Jeg synes den er så smuk og eksklusiv, samtidig med at den skiller sig meget ud fra andre tasker. Hvad synes I om den? Jeg endte med at tage en printede, med sort russkind under, da jeg synes den fik noget mere kontrast og giver en sammenhængen.

Jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer, mine andre køb herfra, samt billeder af hotellet og de smukke omgivelser de kommende dage – det skal I glæde jer til. Jeg havde idag min enkle hvide tee på, fra ASOS, hertil en grøn trenchcoat også fra ASOS, fra mærket River Island. Jeg elsker lange jakker som denne, det er altid nemt at style til et outfit og så luner det også mere end en kort jakke gør. Vi skrives senere ladies, I må have en dejlig aften – vi skrives ved snart <3

indlæg lavet i samarbejde med ASOS

2 kommentarer

 • Louise

  Hvad er det for nogen strømpe bukser du har på? For mangler nogen der er lidt gennem sigtig som dem? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise! Det er faktisk nogle jeg har købt herovre i London og de gik i stykker, lige efter vi havde taget billederne, så dem ønsker du ikke alligevel, hihi :)

   Jeg bruger normalt nogle fra H&M:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Call On Me