You cannot avoid this sparkling dress

Maybe you like it

DSC_9803 DSC_9808DSC_9809 DSC_9811   DSC_9831DSC_9823Hej søde piger. I må meget undskylde jeg ikke har fået blogget de seneste dage, men da jeg blev opereret igår, er jeg først kommet hjem idag – og har faktisk næsten sovet hele dagen væk, da man bliver meget træt af medicinen, også tror jeg heller ikke jeg har fået sovet helt ud. Det hele er gået rigtig godt, og jeg er så glad for at det nu er overstået – jeg var rigtig bange for at komme i fuld narkose, men det var slet ikke ubehageligt, det var en underlig følelse, men man når slet ikke at tænke noget. Lige efter operationen havde jeg det faktisk rigtig godt, og var nærmest på vej hjem efter 2-3 timer – men senere på aftenen fik jeg det lidt skidt, og endte faktisk med at besvime, da det var lige inden jeg skulle have min aftenmedicin, og derfor havde jeg mange smerter. Min mor greb mig heldigvis, og hvor er jeg dog bare heldig at have en mor som er sygeplejerske, hun er den dygtigste sygeplejerske der findes! Jeg ved slet ikke hvordan jeg skulle have kommet igennem alt dette uden hende. Kender ingen som ofre sig selv så meget, bare for at jeg skal have det godt. Hende og min søster hentede mad til mig igår, juice fra Joe & The Juice, lækkerier fra Meyers, indisk mad til frokost og aftensmad fra ‘Det Sunde Køkken’ det er jeg SÅ taknemmelig for.

Min mor må uden tvivl være mere udmattet end jeg selv, og hun har ligget vågen helen natten for at give mig vand, piller og lytte om jeg trak vejret som jeg skulle – og hele dagen hjemme er jeg blevet opvartet, så jeg kan simpelhen ikke klage over noget! Tusind tak til den dygtigste mor og sygeplejerske, man kan ikke andet end at se op til hende, fordi hun gør så meget for mig, men også bare for så mange mennesker i hendes hverdag som sygeplejerske – det synes jeg er noget af det største man kan gøre, og derfor fortjener hun det bedste. Min kære søster og far har også været der for mig, hvilket jeg også er rigtig glad for <3 Lige nu har jeg det meget bedre, og er helt smertedækket – så fik kæmpet mig ind på værelset og tog nogle billeder af min stue, som jeg har rykket lidt rundt på. Så tænkte jeg ville dele lidt inspirationsbilleder med Jer <3 De kommende dage vil jeg poste nogle af de indlæg, som I tideligere har ønsket – da jeg allerede har juleferie. Nu er jeg træt igen, så vil tage mig endu en lur, håber I får en dejlig aften. <3
Love Caroline

 

16 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

You cannot avoid this sparkling dress