MAXIDRESSES GUIDE PT. 2

MAXIDRESSES ON MY MIND

PicMonkey Collage
PRINTET MAXIDRESS


Denne smukke, printet og særdeles sommerlige kjole vil være perfekt til sommers varme dage, enten i syden eller I Danmark. Jeg elsker de smukke detaljer på ryggen, binde-effekten og i helhed kjolens print og pasform – den er lige mig.

PicMonkey Collage3
LIGHT WRAP DRESS ∙ BLACK DRESS W LOOK THROUGH ∙ BLACK DRESS W/ DEEP BACK ∙ LONG LIGHT MAXIDRESS


Hermed mit sidste galla-inspireret indlæg, til jer der endnu ikke har fundet den perfekte kjole, hvis I ligesom jeg, skal til 3 g’ernes galla i år. Jeg har netop bestilt min hjem og krydser nu blot fingre for at den sidder flot og er som jeg forventer – ej hvor jeg glæder mig! I kan følge med på bloggen for at se den action, så snart jeg har fået dem hjem. Nu vil jeg smutte i skole, idag skal vi have terminsprøve i afsætning – kryds fingre for mig! Sponsoreret af ASOS
Untitled-12

 

2 kommentarer

  • Smuksakken

    Jeg har en maxidress som jeg købte for to år siden men simpelthen ikke har fået brugt endnu! Den er nemlig så lang at den slæber lidt hen langs jorden – det er jeg ikke så vild med. Jeg er ikke vild med at gå med høje høje eller stiletter, så jeg har lidt overvejet plateusko, som jeg ellers slet ikke er til? Hvad synes du?

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MAXIDRESSES GUIDE PT. 2