CRISPY AND HEALTHY CHOCOLATE COOKIES

MAXIDRESSES GUIDE PT. 2

PicMonkey Collage
TAUPE DRESSBLACK DRESS


Hej piger! Der er måske mange af jer, der står og skal til Galla her i 3.g? Jeg har selv, ligesom de fleste, SÅ svært ved at finde den perfekte gallakjole. Det er en umuligt mission for mig og jeg er ved at gå i panik over at den altså skal bestilles indenfor de næste kommende dage – der er jo ikke længe til nu og om den sidder som den skal, kan man jo ikke bedømme når man ser en kjole online. I starten var problemet at finde nogle mulige kjoler, det synes jeg faktisk er lykkedes rigtig godt – nu er problematikken mere at vælge blandt dem jeg har fundet – og der er altså mange nu, making the decision a lot harder! Hmm hvor er det altså svært!

Den ovenstående kjole fandt jeg på Revovle-Clothing og den synes jeg er super smuk! Jeg kan godt lide det lette look og den åbne front, der gør kjolen langt mere behagelig at have på – samtidig med at den vil kunne bruges til mange andre begivenheder, end lige den ene gallaaften, hvilket jeg synes er rart, når man nu skal bruge en del penge kjolen. Jeg kan ikke rigtig beslutte mig for farven, hvis valget skulle falde på denne – synes den er smuk både i sort og den taupe farve – hvilken er jeres favorit?

PicMonkey Collage1
STRAPLESS WHITE DRESS ∙ WHITE MAXI-DRESS WITH GOLD STRAP 


Begge de hvide ovenstående kjoler, er også fundet hos REVOVLE CLOTHING og de er yndige og så smukke! Om den v-udskåret og løse kjole er too-beachy for galla har jeg svært ved at bedømme – men jeg synes ikke den tætsiddende, stropløse kjole er for sommer og strandagtigt – synes I? De er begge fine og jeg tror det begge også er kjoler, man ville kunne iføre sig en sommeraften på ferien eller til et finere arrangement her hjemme. De er dog sarte og det er en sats at tage en hvid kjole på, når der skal vin, drinks og champagne indebord – hihi, i hvertfald for mit vedkommende! Åh altså! I må hjælpe mig – hvilken er jeres favorit?
Untitled-12

3 kommentarer

 • Annette

  Hej Caroline
  Det er meget mod mine principper at skrive omkring det herpå din blog, men nu har jeg forsøgt at kontakte dig pr. mail (‘Caroline.m@rburger.dk’) tirsdag d. 23 feb. og har endnu ikke hørt fra dig, så derfor ser jeg mig nødsaget til at skrive her og håber på at fange dig her :-)
  Det drejer sig om at jeg d.7 feb. har købt: 1 x H&M night-set og 1x Grey sweatshirt af dig. Jeg vil høre hvornår det er på vej, jeg har nemlig ikke modtaget noget endnu. Jeg kan se du har trukket pengene på min konto. Er du ikke sød lige at kontakte mig, det kan jo være det bare er sket en lille misforståelse.
  Bedste hilsner
  Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Super tak for beskeden det er bare helt okay kan du slette mine kommentar her, da jeg ikke synes det høre hjemme her
  Glade hilsner
  Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

CRISPY AND HEALTHY CHOCOLATE COOKIES