FROM ME TO ME ∙ GOODIEBOX

MARK MY WORDS

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
1. Lace-up dress / 2. Grey jacket / 3. Black sequin dress / 4. Black sequin dress / 5. Black lace-bra / 6. Grey coat  / 7. Black lace bra / 8. Grey coat 

Hello ladies! Jeg ved i næsten lige har fået en masse af mine ønskeitems på bloggen, men I slipper altså ikke for disse, som er med på den efterhånden lange liste. Der er heribland smukke, festlige kjoler, der kan bruges som nytårskjoler eller til andre festlige lejligheder. Begge kjoler i collagen er helt igennem fantastiske og nr. 2 egner sig rigtig godt som nytårskjole!

Den smukke blonde-bh, er jeg så vild med den. Den er modsat mange af de andre, ikke ligeså ‘blottende’, men en smule mere klassisk og kan sagtnes bæres under nedringede bluser, uden at fremstå som værende too-much. Jeg er vild med den! Ligesom den smukke  grå jakke, jeg har længe ledt efter en lignende denne, da der er lidt længde på og det er en klassisk item, som passer til det meste.

Nu vil jeg ordne nogle sidste småting, inden jeg vil tage hjem til mine skønne forældre og søndagshygge – selvom der også er en del lektier der skal nås ;-)

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

FROM ME TO ME ∙ GOODIEBOX