Adore

MARIA NILA GNEISS

dsc_6251 dsc_6258
Hej piger. Jeg lovede at få lidt mere fokus på beauty og her har I altså et hårprodukt, jeg for nyligt er blevet introduceret til og som jeg allerede er stor forbruger af. Det er Maria Nila’s GNEISS, som er en pasta med neutral glas, der går ind og giver mit hår volumen og struktur. Den dufter så dejligt og er virkelig et vidunderprodukt, når håret skal have et naturligt, men stadig holdbart resultat. Jeg bruger den i fugtigt hår, hvor den er rigtig god til at fremme mine naturlig krøller og bevare dem igennem hele dagen, eller også bruger jeg den i tørt hår, til at få styr på den fristure, jeg nu end har valgt. <3

Selv har jeg aldrig været helt tosset med hår-pastaer, men igen har Maria Nila formået at skabe et produkt, jeg elsker. Denne er fra deres nyeste produktlanceringer, 100% Vegan Wax. Den fås også som low shine, medium shine og med forskellige konsistenser, bl.a. en fibervoks, der er særlig god til kort hår og en hurtigttørende voks, med en mat finish. I kan finde hele serien online her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Adore