Grey n' printet

maria nila ・stockholm

_DSC1928 _DSC1935 _DSC1939 _DSC1942
Skærmbillede 2015-02-17 kl. 17.03.34Skærmbillede 2015-02-17 kl. 17.04.09Skærmbillede 2015-02-17 kl. 17.04.26Skærmbillede 2015-02-17 kl. 17.05.35
Heello ladies! Hermed det efterspurgte indlæg om mine hårprodukter, lidt en pt. 2, da jeg førhen har fortalt hvilken hårspray, olie mv. jeg bruger – har I ikke læst det, kan I finde indlægget lige her, hvor jeg fortæller om mine produkter i en video. Som I måske ved, var jeg inde hos smukke og dygtige Amalie Lind, som ordnede mit hår i forrige uge. Det er blevet så fint i farven, lige som jeg ønskede det.

Amalie er bare frisør no. 1 – ingen kan sammensætte og fremme de farver, hun har formået at gøre i mit hår, og det er jeg så taknemmelig over! Det er ikke gud og hver mand, man tør lade forsøge sig med sit hår – sådan har jeg det i hvertfald, og tror de fleste af os er lidt kræsne når det kommer til frisører og hårfarver især. Amalie er fantastisk dygtig til ikke blot at farve håret, men at tilføje flotte nuancer, spil og liv i det – det ser aldrig ‘farvet’ ud, men derimod naturlig og utrolig velplejet ud, med et shine som vi alle ønsker!

Sidst jeg var inde hos Amalie i salonen, Solander, anbefalede hun mig de ovenstående produkter, fra Maria Nila Stockholm. Jeg er fuldstændig addicted til disse produkter nu og de er en del af mine hårpleje musthaves! Min shampoo har jeg desværre ikke fået taget et billede af, men den er fra mærket milk_shake, og er intet mindre end fantastisk – jeg har lagt et link til den under billederne. Shampooen har en dejlig duft og plejer mit hår med den plejende argan-olie der er i den.

Balsammen fra Maria Nilas serie ‘structure’ går ind og plejer og nærer hår, der har været kemisk skadet, som mit jo om nogen har været. Ligeledes er den deres hårkur fra serien ‘true soft’ helt utrolig og gør mit hår silkeblødt – det er uden tvivl den bedste hårkur, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har aldrig været så god til at få brugt en hårkur, fast hver uge – men efter jeg har prøvet denne og Amalie har belært mig lidt, om hvor vigtigt det egentlig er, har jeg suget det til mig og nu er det en del af min ugentlige pleje af håret, hvilket jeg tror mit hår er yderst tilfreds med.

Hver gang jeg kommer ud af badet, bruger jeg en leave-in repair cream, også fra Maria Nila – den gør at jeg ikke skal bruge kræfter og tid på at rede mit hår ud, men at børsten kan køre let og ubesværet igennem håret – what more can I ask for? Den er SÅ god til mig, som har tendens til filtret hår! Det var lidt tips til hårprodukter, som allesammen er til at finde hos Solander Styling i København, hvor Amalie har salon <3 I må endelig spørge hvis I har nogle spørgsmål! I må have en dejlig aften <3
Untitled-1

1 kommentar

 • We all want to look younger, and get rid of the wrinkles
  and lines on our face. This magical oil is not only beneficial
  for outward appearance, but, when used in cooking, it can enhance health.
  Whether you are a woman buying for other women or a guy
  buying for your mom or girlfriend, here is a great idea for an organic skin care product suitable as a gift
  this holiday season – Argan oil.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Grey n' printet