LIGHT IT UP

MARCH WANTIES

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
White short lace-dress ∙ Black mini ruffle dress ∙ White maxi-dress ∙ Black n White striped shirt Striped maxidress Fringe maxidress ∙ Taupe jacket

Hej piger! ASOS har fået SÅ mange lækre items hjem den seneste tid og jeg ville ønske jeg kunne bestille det hele hjem – er så vild med det hele. Særlige fine sommerkjoler, har de altså gjort godt – igen, igen! Jeg er helt vild med kjole no. 1, den korte hvide. Jeg tror den bliver så fin til min studentertid, med den hvide hue, er det ikke rigtigt? I need it badly! Den sorte, til højre for, er lidt Isabel Marant-ish, hvilket jeg er tosset med – og så endda lidt en langt bedre pris.

De to lange strandkjoler, vil være perfekte til stranden og som et dressed-down outfit til en middag, de er fine på hver deres måde – den lange hvide maxikjole, er nok en smule mere strand-agtig, end den stribede med bindebælte. Den korte hvid og sort stribede tunika, tænkte jeg, kunne være fin at style med jeans – det er et godt basic item at have i skabet. Den sorte frynsekjole er SÅ lækker, jeg fladt pladask for den, da jeg ledte efter gallakjoler – denne er bare så fin, anerledes og yndig.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

LIGHT IT UP