LIGHT IT UP

MARCH WANTIES

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
White short lace-dress ∙ Black mini ruffle dress ∙ White maxi-dress ∙ Black n White striped shirt Striped maxidress Fringe maxidress ∙ Taupe jacket

Hej piger! ASOS har fået SÅ mange lækre items hjem den seneste tid og jeg ville ønske jeg kunne bestille det hele hjem – er så vild med det hele. Særlige fine sommerkjoler, har de altså gjort godt – igen, igen! Jeg er helt vild med kjole no. 1, den korte hvide. Jeg tror den bliver så fin til min studentertid, med den hvide hue, er det ikke rigtigt? I need it badly! Den sorte, til højre for, er lidt Isabel Marant-ish, hvilket jeg er tosset med – og så endda lidt en langt bedre pris.

De to lange strandkjoler, vil være perfekte til stranden og som et dressed-down outfit til en middag, de er fine på hver deres måde – den lange hvide maxikjole, er nok en smule mere strand-agtig, end den stribede med bindebælte. Den korte hvid og sort stribede tunika, tænkte jeg, kunne være fin at style med jeans – det er et godt basic item at have i skabet. Den sorte frynsekjole er SÅ lækker, jeg fladt pladask for den, da jeg ledte efter gallakjoler – denne er bare så fin, anerledes og yndig.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LIGHT IT UP