SCOTCH & SODA

MARBLE AND MAKEUP

picmonkey-collage1-kopidsc_2780
Marmor krukke i mellem HER og lille HER


Hej piger! Jeg får dagligt spørgsmål ang min makeup rumdeler samt krukkerne jeg opbevarer pensler i. Jeg tænkte derfor, at jeg ville lave en lille reminder. Min fine rumdeler, jeg har i mit IKEA skab, er også fra IKEA og fungerer virkelig godt. Det er så dejligt nemt, at kunne inddele sin makeup, holde orden i den og på den måde, have et overblik over al det man nu ejer – jeg tror vi alle har det med, at have noget liggende på bunden af makeuptasken, eller i kurven vi opbevarer det, som ender med ikke at blive brugt.

Mine fine krukker, er fra EXCEL. Jeg synes marmoret er så fint og passer perfekt ind i mit lille makeup-corner, som I kan se. <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SCOTCH & SODA