WISHLIST FOR THE NEW SEASON

MARBLE AND BLUES

picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Shirt HERE / Jacket HERE / Jeans from ZARA / Boots HERE


Hej igen piger. Dette look har jeg slet ikke fået vist jer, men fik en del spørgsmål på blusen, da jeg viste et preview på min Instagram. Den er fra min søde veninde Camilla’s butik, Rosted Raw og se lige farven på den – er den ikke bare smuk? Jeg havde til den, min fine jakke fra NINÈ på, jeans fra ZARA og støvler fra Billi Bi. Et meget afslappet hverdagslook, selvom blusen sagtnes kunne gå til en julefrokost eller anden festlig lejlighed.

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WISHLIST FOR THE NEW SEASON