MY NEXT ASOS ORDER

MALENE BIRGER x LOREAL PARIS

picmonkey-collage4 picmonkey-collage2
Hej piger! Jeg har længe gerne ville fortælle jer mere, om dette års Fall/Winter Fashionshow hos Malene Birger, der var en oplevelse uden lige! Wauw! Min søster og jeg var inviteret og var endda så heldige, at vi fik lov at komme med backstage, hvor vi kunne se og høre mere om de looks, Loreal ville lave til dette inspirerende show. Da locationen var meget mørk, fik jeg ikke fanget så meget af de forskellige looks, under showet, men heldigvis, kan I se det hele online her – hvor I øvirigt virkelig også mærker stemningen under showet!

Herunder, kan I læse om idéerne bag looksne, det er så inspirerende at læse med på sådan noget, synes jeg! Jeg har herudover, linket til de forskellige L’Oréal produkter, der beskrives <3 Enjoy ladies!

Copenhagen Fashion Week with L’Oréal Professionnel X By Malene Birger

Looket til By Malene Birger var inspireret af, at brandet har eksisteret i mange år. Derfor har By Malene Birger også to forskellige publikummer, den klassiske mere gammeldags forbruger og den unge moderne forbruger. Det var vigtigt for designeren at bevare interessen hos den gamle forbruger, men samtidig og skabe interesse blandt den nye unge forbruger. Således søgtes der at bygge en bro på tværs af aldersgrænser og referencer.

Samtidig er By Malene Birger også et brand, der er meget glamourøst. Looket var inspireret Michelle Pfiefer i 80’erne, da hun havde et dekadent, stramt og cool look. Det var også inspireret af det yngre publikum, som går op i at lave deres hår og som går op i kvalitet, men som ikke overgør deres styling, der ofte ser laissez-fair-agtig og naturlig ud.

De 24 modeller blev delt ind i 3 forskellige looks:

Løst skødesløst naturligt hår.
Skabt med Art Pli Shaper som gerne må mærkes i håret, men ikke må ses i det. Det ser stadig naturligt ud, men skaber hold i håret. Infinium Pure hårspray sprayes i som finish, da den har en effekt af fix, imens at håret stadig kan børstes igennem.

Page med volumen.
Skabt med Art Pli Shaper inden føntørring for at skabe lidt m mere naturlig volumen. Som finish bruges Tecni.Art Liss Control som creme til håret. Der skal kun bruges meget lidt. Det krammes ind i håret ved at blive varmet og integreret i fingrene inden.

Stram hestehale.
Håret bliver føntørret tilbage om og om igen. Infinium Pure hårlak sprays på, der børstes og føntørres. Flere gange. Infinium Pure er en god hårlak at bruge, da den kan blive ved med at arbejdes i uden at blive stiv. Generelt ved looket kan det siges, at volumen er ude, men uden at håret er fladt. Der skabes stadig lidt tekstur i håret.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY NEXT ASOS ORDER