Ulrikke Lund

Malene Birger

Hej søde læsere!
Så er det blevet weekend igen, så dejligt! Som jeg lovede jer igår, ville jeg fortælle jeg hver dag, hvad jeg har været så heldig at få i kalender gave. Igår fik jeg som sagt en shampoo, jeg prøvede den imorges, wauw! Den er rigtig lækker og dufter skønt – kan klart anbefales :-)
Idag fik jeg en volume mascara, den er også rigtig god det kan godt gå hen og blive min næste mascara.
Tjek lige den fine sorte kjole på billederne, den er simpelhen så fin og enkel, også se lige de smukke udskæringer – den er fra Malene Birger, jeg misunder min søster at have sådan en skøn kjole hængende i skabet. Idag har jeg ikke foretaget mig det helt store, hørt noget lækkert musik, blogget, læst en masse blogs og ellers bare hygget. Hvad med jer søde piger, hvad har i lavet? :-) Imorgen har jeg ingen planer endnu, men er sikker på jeg snart skal på juleshopping i Magasin – årh altså! Det er så hyggeligt, jeg glæder mig rigtig meget til juleaften, stemningen og atmosfæren er altid så fantastisk. 
Jeg håber i får en hyggelig fredag, skriver ASAP – husk i er de bedste læsere man kan tænke sig til!
Billede fra min tumblr, tag ét kig forbi søde piger! inspirationbycaroline.tumblr.com

11 kommentarer

 • ville du ikke sætte et billede ind af de ting du fik i julekalenderen?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo selvfølgelig Karoline! :-) De kommer ind med det samme!Kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig god blog, ELSKER dine billeder!! Er fast læser, håber du vil gengælde :-)http://carolineesverden.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre kalender gaver :)Min dag og aften har bestået af arbejde og abejde. Er endelig kommet hjem og kan slappe af og hygge med en god film :) Så det nyder jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig god blog du har :-) Annsofieholmelund.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, så lækkert søde Rikke! :-) Lyder dejligt, der er intet bedre end at slappe af, efter en hård arbejdsdag! God weekend, kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak Ann sofie – også en skøn blog du har dig! :-)God weekend, kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det dejligt Caroline! <3 Ville ønske jeg havde mig en The Body Shop kalender (misunder dig overhovedet ikke…) ;-) Hvad hedder dit spejlreflekskamera? <3- min dag har jeg brugt på at holde fødselsdag for min søde lillebror. :-)Knus. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det er en fed blog.Og jeg ved du også synes det med min :-)Men hvordan har du fået så mange læsere. Fordi jeg har blogget siden september og alligevel har jeg kun fem læsere håber du kan hjælpe mig :-)Mange knus fra Amalie/Mallewww.amalies-fashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fed blog, er blevet fast læser :-)Btw. jeg tror at din søster kender min storebrors kæreste, kan det passe? Victoria ♥www.victoriakraft.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej,

  Jeg hedder cedrick, Jeg har en kunde på udkig efter bloggere til sponsorerede artikler.
  Redaktionelt tema: “Rolex ure” http://www.chornoexpert.dk
  Kan du skrive artikler om urværk?

  Artiklen, minimum 300 ord.
  Foto leveret af os.

  Du kan tage inspiration fra vores blogside (https://www.chornoexpert.dk/blog/) til din artikel. Vi er eksperter i urmageri. Vores hjemmeside er et sted hvor du kan sælge eller købe luksusure som Rolex, Cartier, Omega etc …

  teksten skal indeholde to nøgleord: “rolex ure” og skal være klikbar, med dette link indsat: https://www.chornoexpert.fr/rolex

  Med nogle “chronoexpert.dk” i teksten.

  oprigtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ulrikke Lund