Lyxery vs Budget ∙ Isabel Marant vs Nelly

Malene Birger ∙ Jumpsuit in taupe

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-06-25 kl. 12.18.44
Hej piger <3 Jeg har fået bestilt denne lækre, lækre sag hjem fra Malene Birger, efter jeg faldt pladask for den via Instagram – der var ingen tvivl om at den måtte være min. Jeg er ked af de ikke så inspirerende billeder, dem skal I nok få en opdateret version af, men kunne ikke vente og tænkte jeg passende kunne poste dem, før I får en masse andre lækre outfitbilleder – samt lidt beauty-tips på bloggen senere.

Jeg var i sommerhus med min søde klasse igår, den stod på hygge og den blev lidt sent, så tænker jeg skal have en lur idag – er noget så træt! Men om ikke andet får jeg opdateret bloggen oftere idag, end de forrige dage, da der virkelig har været fart over feltet. Stay tuned – vi skrives ved <3

 

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Lyxery vs Budget ∙ Isabel Marant vs Nelly