∙GOODIEBOX∙BEAUTY ICON∙

Malene Birger ∙ Bomberjacket for sale

PicMonkey CollageHej piger <3 Ville blot tippe jer om, at jeg lige nu har opdateret min Trendsales– og Instagramprofil, med nyt lækkert tøj, jeg nu sælger ud af.  Midt i flytningen har jeg måtte sortere en masse fra, da jeg simpelhen ikke har plads til det hele – selvom det er hårdt at skille sig af med lækre items. Det gør lidt ondt! Hihi, det kender I vil også til! ;-)

Jeg tænkte jeg ville vise jer denne fine Malene Birger bomberjacket, som jeg bl.a. har sat til salg. Den er SÅ smuk, rå og virkelig unik. Selve bomberjacket-formen gør den rå og biker-agtig, fjerene gør den feminin og den flotte, markante farve gør den meget unik og særlig. Nypris er 6.000 kr og der er stadig tags i – I kan læse mere om den på en af mine to salgssider. Sov nu dejligt <3 KYS!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

∙GOODIEBOX∙BEAUTY ICON∙