Pink, natural nails

Makeup post or video – reminder

PA270103 PA270207Blot en lille reminder til jer, om at min makeupvideo eller indlæg er på trapperne og snart vil blive postet. Jeg ved I har ventet længe, og at jeg har været så dårlig og har udskudt det mange gange – dog har det jo været et tegn på at jeg har haft gang i mange andre ting, og ikke har kunne give mig den tid det tager at få en video eller indlæg kreeret – som jeg i sidste ende også skal være tilfreds med. Jeg vil rigtig gerne lave enten en video eller et indlæg, men kan ikke helt finde ud af, hvad der er bedst at gøre.

Førhen har jeg primært lavet videoer, men nogle gange, kan det også være rart at have på skrift – og det bliver ofte måske også mere beskrivende. Hvis I har nogle gode eksempler, eller noget i foretrækker frem for andet, må I endelig sige til – så vil jeg tage det med i mine overvejelser. Husk forresten at følg med på Instagram @carolinemarburger, hvor jeg denne uge helt sikkert vil holde jer opdateret med billeder og måske videoer fra Barcelona <3

Hi girls! A little reminder to you – my makeup video or post will soon be posted, but I need your help to figure out if it would be best to make a video or a blogpost? I can not decide what to choose, so I would be glad if you will share your opinion. Right know I am in Barcelona, so stay updated with photos or maybe videos on Instagram @carolinemarburger.
Untitled-1

14 kommentarer

 • Christina

  VIDEO :) Håber du har/får en fantastisk tur :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  En video vil være lækkert, så kan man også bedre se hvordan produkterne ser ud når de kommer på huden<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg foretrækker også video frem for indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cheyenne

  Helt klart video !
  Glæder mig til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Caroline :)
  Ville lige hører hvor høj du er?
  Da jeg overvejer at købe en kjole du også har og jeg frygter den bliver for kort.

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Video alla lauren curtis !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej smukke Caroline. <3

  Jeg vil helt klart foretrække en video, da jeg synes det kan være så svært at forstå på skrift, selvom det måske er nemmere at beskrive. Synes bare det fungere bedre når man kan se hvad du gør. Og dine videoer er altid så fine. :-)

  Kender godt det med at man slet ikke har tid til noget og at ting bliver udskudt, det kan være så stressende – det tror jeg iøvrigt alle gør. Så det skal du ikke tænke på. <3

  Forresten, er der fundet en vinder af Tine K fadet eller kan man stadig deltage? <3

  Knus. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke selv <3

   Tusind tak for din kommentar, det bliver en video – da det er hvad de fleste af jer fortrækker, hvilket jeg godt kan forstå.

   Det er nemlig super stressende, tror aldrig jeg når til bund på min to-do liste – den er waaay to long! ;-)

   Der er ikke fundet en vinder endnu, men snart bliver den kåret – så skynd dig ind og deltag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pink, natural nails