DESENIO X COCO CHANEL

MAKEUP, INTERIOR AND CLOSET

P1010100 P1010102 P1010105 (1) P1010110 P1010113
Hej piger! Mine fine makeup-krukker fra Day, har været populære og flere af jer har spurgt ind til disse på både Instagram, bloggen her og min mail. Jeg er også helt forelsket i dem og er så glad for dem, ligesom at jeg synes det er en super fin måde at opbevare sin makeup på – synes I ikke? Jeg har fundet dem i Stol & Stage på Strandvejen i Hellerup, som er den interior-butik, jeg kan finde allerflest ting til min lejlighed – og tro mig, det er nærmest en umulighed at komme ud, helt uden at have haft dankortet oppe – trust me.

Jeg husker desværre ikke prise på disse, men er sikker på de ikke har været så dyre – men mærket er som sagt Day Home. Et andet lille tip, er at huske at få vasket jeres makeupbørster – det er en god idé, for at få gamle makeuprester af og undgå urenheder på huden – ligesom at børsterne er så lækre at ligge makeup med efterfølgende. Jeg har brugt mange makeuprensere fra både MAC og andre firmaer, men mine bedste erfaringer har jeg gjort ved blot at bruge min shampoo – så bliver de rene og man skal ikke investere i et hav af forskellige produkter, der egentlig er en smule ineffektive.

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DESENIO X COCO CHANEL