Nutritious vanilla-cookies

Make your wishes come true

Skærmbillede 2014-11-15 kl. 09.00.01
Zebra Burnout Robe: ASOS 269,-・ Black Camisole w. laces: ASOS 269,- ・ Wool cap: ASOS 153,-


Hej piger <3 Jeg har været helt opslugt af min SRO opgave, og har nærmest ondt i hovedet af at sidde så meget foran skærmen – pyha, og nu er der ikke så meget dag tilbage, så jeg burde egentlig bare smutte i seng nu. Glæder mig til en ny uge, det gør jeg faktisk altid – tror det er tanken om nye oplevelser og ikke mindst ‘ny’ tid – at jeg kan få ordnet en masse, opleve en masse og ja, det er bare spændende når der sker en masse sjove, spændende og udfordrende ting.

Igår da jeg sad hjemme og hyggede mig, smuttede der tilfældigvis 3 ting ned i min shopping-bag på ASOS og jeg kan SLET ikke vente til at jeg modtager det. Den fine morgenkåbe er jeg helt forelsket i, og håber den er ligeså blød som den ser ud. Ligeledes er natkjolen altså super fin, og eksklusiv at se på – ift. prisen i hvertfald. Den grå cap er super rå og jeg glæder mig til at style den!
logo
Før jeg smutter, må jeg altså bare lige tippe jer om at min seje veninde, Sara, netop har åbnet sin helt egen webshop med en masse fint tøj – som er perfekt nu hvor julen nærmer sig, elsker at kunne finde ønsker online, det gør det også en del lettere for de som skal købe dem ;-) Webshoppen hedder Trendee og jeg er helt sikker på at I vil kunne finde ligeså mange ønsker, som jeg allerede her erhvervet mig! Watch out, det er farligt alt det onlineshopping – hihi! Sov dejligt, makeupvideoen er forresten på trapperne <3

I made a uuuoopsiiie, I just ordered 3 more items from ASOS and I cannot wait until I receive them. I am looking forward to a new week, with new opportunities and new experiences – right know a lot of exciting things are happening and I love it! 

Before I go to bed, please go check out Trendee. The webshop is owned by my lovely friend Sara, and I love the clothes! Stay tuned the next days, my makeup video will soon be uploaded <3 Sweet dreams!
Untitled-1

1 kommentar

  • It’s actually a nice and useful piece of info. I’m satisfied that you juxt shared this helpful info with us.
    Please stay uss informed like this. Thanks for sharing.

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nutritious vanilla-cookies