An interior is the natural projection of soul

Make today amazing

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56
an_ph_blk.wmSkærmbillede 2015-02-12 kl. 17.48.31Skærmbillede 2015-02-12 kl. 17.49.21Skærmbillede 2015-12-31 kl. 13.54.46
Heello ladies! Hermed dagens outfit, som er blevet taget med mobilos, da det viste sig at jeg havde glemt mit kamera + oplader i Sverige, typisk mig! Heldigvis har min far kamera her hjemme og jeg har allerede taget en masse lækre billeder til jer, så i bliver ikke snydt for billeder ;-) Her har I, i hvertfald dagens outfit som er blevet nogenlunde, på trods af iPhone kvaliteten, som jeg håber I kan abstrahere fra. 

Jeg har min nye fine bluse på, som jeg er helt tosset med – den har været udsolgt i et stykke tid, men jeg holdte øje og da den endelig var på lager igen, måtte jeg have den hjem. Mine fine shorts er fra Neo Noir (som I forresten snart, vil blive præsenteret meget bedre for.) og en fin jakke fra Sheinside. Jeg vil smutte til byen og mødes med nogle veninder nu, måske vi skrives ved senere <3
Untitled-1

17 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

An interior is the natural projection of soul