Let's talk about hair - me favourite products

Make today amazing

DSC_5871 DSC_5907 PicMonkey CollageHej piger <3 Jeg håber I alle har nydt den intet mindre end fantastiske dag i solen – hold op hvor har vejret været lækkert. Jeg har dog haft lidt tømmermænd idag, eftersom Malle og jeg var til distortion igår på Vesterbro – der blev drukket rigeligt vin og cava, så jeg har cravet en masse forskelligt mad idag, og har været så heldig at lokke min søde søster med ud og spise sushi! Så kan jeg ikke klage ;-)

Før jeg smutter, vil jeg vise jer et af ugens tidligere outfits, jeg ikke har fået vist jer endnu. Jeg har været så glad for min nye bikerjakke fra Plusfine, farven er så lækker og sommerlig – hvilket er perfekt til det kommende sommervejr. Den er rigtig piget, samtidig med at selve detaljerne og jakkens i sin helhed har mange rå elementer, og lækre detaljer med broderiet ved skuldrene. Den er fra Plusfines lagersalg, de afholde for godt en uge siden, så I skal kontakte butikken og høre om de har flere, hvis I er interesseret – men fin er den, synes I ikke?

Vi skrives nok ved snart igen, nyd jeres aften <3 Kys!

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Let's talk about hair - me favourite products