Sunshine & Plusfine outfit

Make today amazing

PicMonkey Collage
clicktoshop kopi
Skærmbillede 2015-03-04 kl. 20.06.56DSC_1613Skærmbillede 2015-03-04 kl. 20.14.18Skærmbillede 2015-03-04 kl. 20.16.00
Hej piger <3 Enedelig er mine nye Rag&Bone jeans online – som jeg jo har lovet jer. Er de ikke cool? Jeg er SÅ vild med dem! Har længe ledt efter et par lækre ripped jeans, men det er altså ikke bare sådan lige at finde. Jeg har dog været så heldig at finde et par, der sidder godt, er behagelige at have på og som samtidig er SÅ cool.

De er som sagt fra mærket Rag&Bone, som er et jeans-mærke jeg altid godt har kunne tænke mig et par jeans derfra. Nu er jeg endelig ejer af et par, og det er med sikkerhed ikke mit sidste par ;-) Prisen er en smule dyrere end almindelige jeans, det er med sikkerhed også brandet man betaler for, dog er bukserne af rigtig, rigtig god kvalitet og sidder fantastisk! Jeg fandt disse jeans i Millium i Lyngby, men har fundet dem til jer online hos NORDSTROM. Vi skrives ved <3
Untitled-1

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sunshine & Plusfine outfit