INTERIØR INSPIRATION & KOMMENDE INDLÆG

MAKE LOVE, MAKE HAPPINESS, MAKE MIRACLES ♡

Hej søde piger. Endnu et sent indlæg, jeg ved det .. Men sådanne indlæg vil i sjælendt se i de kommende uger, da jeg har fri fra arbejdet og fordi jeg jo tager på ferie om 9 dage, hvor jeg dagligt vil opdaterer jer. De eneste billeder jeg havde, var nogle få inspirationsbilleder fra mit værelse, hvilket jeg synes var lidt kedeligt, da i i det tideligere indlæg også blev bombet med lignende billeder, men det var altså det eneste jeg lige kunne finde frem.
Jeg undkskylder også for at jeg ikke fik sat nogle flere annoncer ind på min salgsblog, de vil nok komme ind mandag, ellers kan i besøge min trendsales profil, hvor jeg lige har opdateret den med en masse fine ting. I kan komme til min trendsales bruger lige her, eller søge på mit navn Caroline024. Der må i endelig byde på alle mine annoncer.
Faktisk har jeg også tænkt mig mandag at skyde min giveaway igang, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Den vil så slutte allerede lørdag, så jeg kan nå at få en vinder kåret. I skal virkelig glæde jer piger, præmien er SÅ lækker! Nok om det. Jeg vil høre jeres ønsker til de indlæg jeg vil lave til jer fra Cypern, det ville da blive lidt kedelig i længden med outfitbilleder fra hele ugen? Skriv alt hvad i kan komme i tanke om, det vil jeg blive glad for. I må have en skøn aften, tjek forresten lige mine nye såå fine Tine K Home pøllepuder! Kys!

22 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INTERIØR INSPIRATION & KOMMENDE INDLÆG