JEG SÆLGER UD AF MIN GADEROBE

MAKE IT WORK

picmonkey-collage picmonkey-collage2 picmonkey-collage3 4picmonkey-collage picmonkey-collage5
Tights HERE / Sportsbra HERE and HERE / Hoodie HERE


Hej piger! Jeg tænkte, at I lige måtte se, noget af det træningstøj jeg bestilte hjem forrige uge. Jeg har besluttet, at det altså NU skulle være tid til, at komme igang med en god træningsrutine igen og nu hvor vejret kun bliver bedre, synes jeg ikke der var nogen undskyldning. Jeg manglede dog noget nyt trænings-gear, det giver altså bare lidt mere motivation, når man kan hoppe i noget lækkert træningstøj – er det ikke rigtigt?

Her har jeg nogle NLY Sport træningstighs på, en sports-bh med let løft i fra Vero Moda Sport, samt den cooleste Adidas hoodie, jeg allerde har brugt en hel del! Nu vil jeg få pakket pakker og tage et smut forbi posthuset, vi skrives senere <3

1 kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

JEG SÆLGER UD AF MIN GADEROBE