Cosy christmas

Make a wish

DSC_7987 DSC_7995
Godaften søde piger, blot en hurtigt opdatering fra en meget træt Caroline, hihi :-) Billederne er nogle min far og jeg tog i søndags på stranden, og har mange flere at vise Jer endnu. Jeg elsker sættet jeg bærer på billederne, er virkelig helt forelsket i farverne – og så er den lyserøde cardigan altså bare alt for hyggeligt og helt perfekt hertil vinter. Hele sættet er fra Buch Copenhagen, og er i butikkerne nu. Jeg kan stadig ikke komme over at vi allerede er i december måned, synes tiden er gået alt for stærkt – men nu skal der virkelig hygges. Glæder mig allerede til sne og juleferie :-)

Idag har jeg været ude og spise med min søde veninde, så har haft en rigtig hyggedag, og sluttede af med at tage forbi butikken og arbejde lidt. Imorgen bliver der svaret på alle Jeres fantastiske kommentarer I har skrevet, jeg undskylder virkelig for den lange ventetid på svar, men jeg har virkelig haft meget at se til – dog er det vigtigt for mig at svarer jer alle. I må sove rigtig dejligt <3
Love Caroline

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cosy christmas