FANNY JACKET AND RIPPED JEANS

MAY SUMMER-WANTIES

PicMonkey Collage
WHITE BODYSTOCKINGADIDAS SUPERSTAR ∙  WHITE DRESSPicMonkey Collage2
BLACK LACE BODY ∙  NUDE BODY WITH DETAILS ∙  BLACK OPEN FRONT BODYPicMonkey Collage3
BLACK LOONG SLEEVED BODY ∙ KIMONO IN LIGHT PINK WHITE SHIRT

Heello ladies! Hermed nogle af mine current wanties, fra ASOS, der altså har webshoppen fyldt med lækre sommervarer. Jeg har fundet SÅ meget nyt, jeg bare må eje, her er et LILLE udpluk, af det der står højest på min ønskeseddel. Som altid er hvide items, en sikker sommervinder, som man aldrig går galt i byen med. Om der er tale om bodystockings, bluser, kjoler og ja såvel sko, så er hvid altid en god idé, når solen skinner og sommeren er over os <3

Bodystockings er nogle jeg efterhånden har RIGTIG mange af, jeg elsker dem og synes de er så lette og cool at style med enten, jeans, nederdele eller shorts – herudover er jeg særligt vild med de bodystockings man kan bruge i byen, ligesom den fine nude-farve med sten og palietter, er den ikke bare smuk? Den må jeg seriøst eje! Hvilke er jeres favorit items?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FANNY JACKET AND RIPPED JEANS