MOEVA・LONDON

Ma Vie ・Pour Femme

P3280458 P3280456Godaften piger <3 Her har været sandstorm i Abu Dhabi i dag, vildt oplevelse at vågne op til den vildeste tåge af sand og en sigtbarhed på meget få meter – men nær så fedt at både poolen og stranden blev lukket, af sikkerhedsmæssige hensyn. Min søster, mor og jeg tog et smut forbi Abu Dhabi mall – trøsteshopping er den bedste løsning, til sådan en sur situation. Da vi kom hjem fik vi lidt frokost og lagde os ned og ventede på at poolområdet igen vil blive åbnet – så vi fik da lidt sol, men super ærgerligt når vi kun har 1 uge hernede.

Vi glæder os så meget til sidste dag imorgen, dagen idag gør egentlig at jeg værdsætter dagen imorgen endnu mere, fordi jeg ved at jeg skal ligge og hygge i solen med min skønne familie hele dagen <3 Nok om sandstormen, nu til billederne. Jeg fandt i lufthavnen på vej herned min nye yndlingsduft, den sniger sig altså pt. ind på 1. pladsen over mine yndlingsdufte, med Red Musk fra Body Shop lige i hælene ;-) Ma Vie, Pour Femme fra Hugo Boss er virkelig frisk, sommerlig og feminin, samtidig med at der er en god balance imellem det søde og det krydrede – hvor ingen af delene skal dominere for meget, hvis man spørger mig.

Det fine duftlys var én af mine fødselsdagsgaver, fra min skønne Amalie. Hun er en af de veninder jeg har, som kender mig bedst. Igen rammer hun plet med dette friske og SÅ velduftende duftlys – jeg ved intet bedre end at fylde mine værelser og badværelse med duftlys og køber ofte nye, når jeg får dem brugt op. Dette er fra Norr og kan købes på Pilestræde og Lyngby Hovedgade i Norr-butikkerne. Jeg vil smutte og få noget god mad – håber I nyder påsken med jeres kære <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MOEVA・LONDON