INTERIOR: L.A Shoppingtip

M.A.C MINERALIZE

P8090001Hej piger <3 Sikke stille der har været på bloggen idag – jeg kan fortælle jer, at man som blogger har en følelse af at ‘der mangler noget’, når jeg ikke har opdateret bloggen i nogle dage, selvom det jo ingen tid er. Indimellem tror jeg det er sundt at give slip og ikke have dårlig samvittighed over det, hvilket er noget jeg selv er så dårlig til – hvilket helt klart er nærmest den eneste ulempe, for mit vedkommende ved at have bloggen som arbejde. Du er selv ansvarlig for arbejdsfordelingen, og det kan vel egentlig ikke blive godt nok – kender I det?

Om ikke andet, bliver I ej snydt idag, selvom I måske troede det ;-) Jeg vil nemlig kort vise jer mine 2 nye vidundere fra MAC, jeg har købt med hjem fra L.A. Jeg manglede en ny foundation og har efterhånden opgivet at finde den perfekte, det er så forvirrende at skulle vælge imellem så mange forskellige brands. Jeg tog dog det sikre valg og gik til MAC, der anbefalede mig STUDIO FIX FLUID, med faktor 15. Den ligger SÅ flot på, og har den vildeste dækkeevne.

Da den dygtige makeupartist, havde prøvet denne foundation på mig, introducerede han mig for ét af hans yndlingsprodukter, nemlig den fine rosa blush. Det er efterhånden lang tid siden jeg har brugt blush, da jeg blev træt af den jeg havde, og egentlig kun ønskede et sunkissed look, uden nogle røde nuacner. Denne er dog helt fantastisk og jeg synes faktisk det giver liv i ansigtet – alt dette skal I nok komme til at høre meget mere om, i min makeupvideo, der er lige på trapperne. Sov dejligt <3

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INTERIOR: L.A Shoppingtip