Friis & Co. bags; find your favorite!

Lyin king

PA140032 PA140040 PA140073 PA140093 PA140095 PA140103 PA140114
Knit: Aqua Cashmere ・ Skirt: Nelly 113 kr.・ Bag: Stella McCartney ・Shoes: Isabel Marant ・Silvering: Julie Abelstedt 399 kr. ・Watch: Daniel Wellington 1095 kr.


Morning girls! Det er faktisk lidt tiden siden, at I har fået et rigtigt outfit fra mig, har mere vist Jer items her og der – nu synes jeg et outfit, i sin helhed var på tide. Dette outfit er til de lidt varmere dage, og ellers kan det styles med et par tynde leggins – det vil også se ret råt ud er jeg sikker på. Ellers er dette outfit et rigtig hyggeligt efterårs outfit, som passende kan mixes med en pelsvest, en skindjakke eller et stort halstørklæde.

Jeg har forresten helt glemt at fortælle Jer, at den smukke ring, som mange af Jer har spurgt ind til – er fra Julie Abelstedt og lige nu kan i spare 20% på den, hvis i bruger rabatkoden: carolinem. Mit fine ur fra Daniel Wellington, modtog jeg i forrige uge, og har set så meget frem til at vise Jer det – er vild med looket, som i den grad komplimenterer dette outfit. Uret er I så heldige, også at kunne spare 15% på – her skal I dog bruge koden: fashionbycaroline i stedet – hihi, I må have god shoppelyst! :-)

Jeg havde en SÅ hyggelig aften med pigerne i byen igår, og idag står den på hygge med skønneste Amalie – jeg klager altså ikke, this vacation is amazing! Jeg ser frem til dage med andre spændende sager, som I nok skal høre mere om. Ha’ en fantastisk dag <3

Hi girls! It has been a while since I posted outfit pictures, so I think it was time. This outfit is lovely, but maybe some leggins will be necessary, if it is too cold outside. Yesterday I had an amazing night out with the girls, and today I will spend time with my lovely Amalie <3 You can save 20% on the amazing silvering I’m wearing, you just have to use the discount code: carolinem. I have just received this lovely Daniel Wellington watch, which fits perfectly to this outfit – you can save 15% by using the discount code: fashionbycaroline. Happy shopping!
Love-Caroline

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Friis & Co. bags; find your favorite!