TODAY I'M WEARING

“Luxury must be comfortable, otherwise it is not luxury.” – Coco Chanel

Godmorgen piger. Jeg havede en masse tid her til morgen, så den tid skal da helt klart bruges på bloggen. Igår tog jeg disse billeder, i kan se nedenfor. Og pointen med dem er, at jeg igår fik min far til at save et lille stykke af en tyk gren. Og den har jeg brugt som holder til mine armbånd, og det ser super fint ud synes jeg. Jeg er vild med de feminine og glitrende smykker, blandet med et råt og trashy look. :-)
Udover det har jeg endnu en god nyhed, og det er at jeg snarest muligt skal ind til Miinto, og have taget nogle billeder og lavet et interiview. I kender nok allesammen Miinto, som en lækker onlineshop, fyldt med mærkevarer og unikke accessories. Miinto har kort sagt alt! Bloggere som Fie Laursen, Katrine Krøjby, Caroline Vang og Johanne Kohlmetz har også fået taget billeder derinde – så det bliver super fedt!
I skal nok høre meget mere om det hele senere – i må have en fantastisk dag, kys!

2 kommentarer

  • Det ser vildt fedt ud du bruger grenen til smykker! Fed idé! Men er det så ikke svært at få dem af, hvis du nu liiiiige vil bruge dem i midten? :o)Katarinakatarinanatalie.blogspot..com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor er du heldig. Tillykke eller hvad man nu siger, glæder mig til at se billederne! :-)Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TODAY I'M WEARING