maria nila ・stockholm

LUXERY 2ND-HAND OUTLET

PicMonkey Collage1
God aftenpiger <3 Har været en busy-woman, de seneste dage, både lektier, blog, aftaler og ja alting – hvilket altså er skyld i mit sene indlæg. Jeg vil inden jeg hopper i bad, tippe jer om at Christina Odorico, Nicole Tange og jeg selv holder et stort luksus 2nd-hand outlet, hvor I alle er velkommen til at se vores lækre tøj, som vi ikke længere går i.

Vi er alle 3 piger med en kæmpe svaghed for nyt tøj og er alle en form for shop-a-holic, hvilket kommer jer tilgode ;-) hihi, det medfører nemlig at vi jævnligt må sælge ud, for at vi kan fortsatte vores passion for shopping. Vi har allesammen samlet vores lækreste 2nd-hand varer og nu kan I komme og kigge, hygge med og prøve tøjet. Outlettet bliver holdt i Hillerød søndag d. 1/3 12-16, så der er ikke længe til. Ønsker I at deltage, kan I blot sende mig en mail på: Caroline.m@rburger.dk eller en facebook besked til Caroline Marburger, så skal jeg nok sende adressen til jer. :-) Jeg håber på at møde en masse af jer <3 I kan holde jer opdateret via vores Instagramprofiler; @carolinemarburger, @christinaodorico og @nicoletange. Ha’ en dejlig aften <3

Untitled-1

1 kommentar

  • Sindy Adams

    Det er en cool hjemmeside og du har nogle nice styles! Btw, en af mine venner viste mig for nyligt hjemmesiden http://www.virtualfit.dk
    der ser virkelig spændende ud for modeinteresserede! Virtual Fit er en app der kan vise dig, hvilken størrelse du bruger i mange forskellige brands på en simpel måde. I bør checke det ud;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

maria nila ・stockholm