My B-DAY was literally amazing

Luftigt, saftigt og glutenfrit brød

DSC_3095
Hello ladies <3 Jeg fandt en opskrift, på dette glutenfri brød, som jeg simpelhen synes så helt vildt lækkert, luftigt og blødt ud. Jeg kan selv godt tåle gluten, men får tit rigtig ondt i maven, da gluten kan være svært at fordøje – ligesådan har jeg det med mælkeprodukter. Dette brød er fri for gluten- og mælkeprodukter, så det giver ingen problemer og er samtidig super sundt!

I skal bruge:
3 æg
2 dl mandelmælk

1/2 dl kokosmel
1 dl mandelmel
1 dl fiberfin eller pobfiber
2 tsk bagepulver
1 spsk fiberhusk
1/2 tsk salt
1 spsk kardemomme

Sæt ovnen på 200 grader. Forklæd en brødform med bagepapir (jeg brugte en der var 22×22 i diameter ca.) Pisk æggene luftige og put herefter mælken i. Bland de tørre ingredienser sammen og bland hernæst dem sammen med blandingen af æg og mælk.

Hæld dejen i formen og bag brødet i 30-40 min. Brødet skal være sprødt på ydersiden og kunne modstå lidt ‘slag’ på midten, uden at det falder sammen. Jeg har opbevaret brødet i køleskabet og frosset noget ned, så jeg altid kan tage det op og riste i brødristeren, hvis jeg får lyst til en skive. <3 Jeg nyder forresten tit dette med en skive Peter Beier pålægschokolade (den bedste i verden) eller lidt sukkerfri marmelade fra Rigioni – den kan findes i de fleste supermarkeder. Har I gode erfariger med glutenfri bagning?
Love

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My B-DAY was literally amazing